Betoverende omgeving

Visnjan is een typisch Istrisch dromerig heuvelstadje. Uiteraard een Venitiaantse leeuw boven de stadspoort van het oude deel. Verder in het "nieuwere" stuk wat cafeetjes, een konoba, een pizzeria, een bank, enkele kruideniertjes, een postkantoor en wat andere winkeltjes.... alles primair berekend op de lokale bevolking !!

Vanuit het huis naar het centrum is maximaal 5 minuten lopen. Het dorpsnieuws wordt besproken op het centrale plein tijdens de vele pauzes. Toch is er ook volop leven in de brouwerij met de basisschool midden in het dorp en niet te vergeten de studenten aan het wereldberoemde Astronomisch Observatorium.

Voor disco-, casino-, paradeer- en ander actiever vertier is Porec op 15 autominuten afstand, the place to be... ook al van oudsher !!

Visnjan is zeer centraal gelegen ten opzicht van de vele bezienswaardigheden in Istrie zoals Motovun, Groznjan, Hum, Roc, Pula, Rovinje, Brijuni en anderen.

Binnen 15 autominuten zit u aan het strand van Porec.

Culinair Genieten

De markten en winkels bieden een uitgebreid assortiment aan lokale verse groenten, fruit, specerijen en andere ingrediënten voor de heerlijkste salades, pasta’s, barbecues, visschotels en diners.

Lees verder

Cultuur

Istrië mag zich verheugen in een overvloed aan hedendaagse cultuur en cultureel erfgoed.

Lees verder

Historische Stadjes

De geografische ligging van Istrië speelt een grote rol in haar geschiedenis.

Lees verder

Natuur

Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken. Geniet van de wijnvelden en olijfgaarden rondom Visnjan.

Lees verder

Sport & Ontspanning

Kroaten zijn een sportminnend volk. Er zijn vele mogelijkheden om u tijdens uw vakantie te ontspannen door sportieve inspanning, zoals:  mountain biken, fietsen op de weg, wandelen, paardrijden, karting, diverse watersporten, golf paragliden etc.

Lees verder 

Strand & Waterplezier

Het genieten begint vanaf het balkon van het huis; zeezicht over hemelsbreed 8 km. Istrië wordt omgeven door de Adriatische zee met fantastisch helder water. Geniet van je eigen zwembad, de stranden en ook van het nieuwe Aquapark Istralandia

Lees verder

Terug naar Home